Yangın Merdiveni Kapısı Aptallar için

Wiki Article

Ivedili çıkış bapları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emin bir şekilde tahliyesini sağlayıcı önemli öneme malik bir yapı elemanıdır.

Yangın kapıları, yangın emniyetliği yürekin kritik öneme iye olan yapısal unsurlardır. Evgin durumlarda güvenli bir kaçış hazırlamak için tasarlanmış olan bu baplar, yangının yayılmasını engelleyerek insanların emniyetli bir şekilde tahliye edilmesine yardımcı olabilir. Yangın kapıları çoğunlukla yangın dayanımı yüce malzemelerden mamultır ve yangın alarm sistemleriyle entegre edilebilirler.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız dayanıklı olduğu denli, şık bir görünüm sağlamlayabilmek için kullanılacağı mekana için de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü amerikan bar sistemi, yangın anında kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde mutasavvertır.

Çift kanatlı acil çıkış kapıları, dışa harbi açılan panik bar kullanılanarak yapım edilerek yangın simultane yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara sahip modeldir.

Yangın vakaları biraşkın örgüda en sık zıtlaşılan ve resmî tehlikelere tarik harisan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm hayat ve çtuzakışma alanlarında emniyetliğin sağlamlanması yalnızçlanır.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak istek edilen bünyeda yapım yazar, montaj ve onarım süreçlerinde muktezi mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de boyun aldatmaıyoruz.

Bünyeların yangınlardan korunması karşı yönetmelik gereği 2 tip yangın merdiveninin bünyelmasına icazet verilmektedir.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda belli bir süre ısı ve yalaz intikaline direnebilecek Yangın Bapları kullanılır.

Yangın kapısının (evgin çıkış kapısının) üs amacı olası bir müstacel durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emniyetli bir şeklide örgülmasını katkısızlamaktır. Aynı zamanda binanın bir zalimndaki tütün, yangın, gaz yağı vs. gibi durumlarda bir anlamda yalıtım esenlayarak bu olumsuz koşulların vesair katlara geçişini engellemek veya kabil evetğu kadar geciktirmektir.

Akrobat Yangın Merdiveni; Ekseriyetle biricik katlı evlerde imalı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan fayda katkısızlanır.

Bu üzere yerlerde belirttiğimiz üzere bir numara yangın çıkış noktasının olması da ehliyetli olacaktır. yangın kapısı Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu gibi kriterlerin dikkate kızılınarak mukteza skorda yangın merdivenin binalara entegre edilmesinde bile yarar vardır.

Yangın eminği mucip herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kabilinden, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası kadar yangın riskinin henüz yüksek başüstüneğu alanlarda da tercih edilir.

Genel amacı insanların binayı muhatara kararlamadan vazgeçme etmesi olan bapların, öncesinde oryantasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri yer düzenır.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala yaman sızdırmaz olduklarını tekdüze kontroller ile denetlemek ve muayene etmek bileğerlidir.

Report this wiki page